Práve je 04 Sep 2010, 06:35
Kontakt obchod: info@symbianmania.sk

Vytvoriť novú tému Táto téma je zamknutá, nemôžete upravovať príspevky ani posielať ďalšie odpovede.  [ Počet príspevkov: 108 ]  Prejsť na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Ďalšia
Tom Tom navigácia v mobile 
Autor Správa
Patrón Fóra
Patrón Fóra
Obrázok používateľa

Založený: 15 Júl 2007, 00:00
Odoslať TomTom v6.02
Zdravím. Nainštaloval som podľa návodu, ale po spustení hodí obrazovku tomtom, kde sa točí zem doblba. Kde som spravil chybu? Plz. help :roll:

13 Sep 2007, 09:20
Site Admin
Site Admin
Obrázok používateľa

Založený: 02 Júl 2007, 00:00
Odoslať 
No tak neviem ci to zalezi od fw alebo ci uz si mal nainstalovanu predtym nejaku verziu. Ja sa priznam ze som ho instaloval 1.krat v zivote a nabehol na supu... odmazal si poriadne ostatky po predoslej verzii?

13 Sep 2007, 22:38
Profil Odoslať e-mailovú správu Zobraziť webovú stránku používateľa
Patrón Fóra
Patrón Fóra
Obrázok používateľa

Založený: 15 Júl 2007, 00:00
Odoslať 
TomTom som tam nemal. Tie mapy treba nakopírovať na koreň MC každú zvlášť, alebo majú ostať v zložke Eastern europe?

13 Sep 2007, 23:49
Mazák
Mazák
Obrázok používateľa

Založený: 29 Jún 2007, 00:00
Odoslať 
Mapy musí být každá ve své složce (tu si můžeš pojmenovat libovolně) kterou dáš do kořenového adresáře. Nedávej soubory mapy přímo do rootu karty. Další mapu přidáš tím, že vytvoříš další složku v rootu karty, nedávat do podsložky.

14 Sep 2007, 13:49
Site Admin
Site Admin
Obrázok používateľa

Odoslať 
No ved v clanku k aplikacii som to snad napisal, nie?

14 Sep 2007, 19:53
Odoslať NJ ja som lajik
Co je koren MC? kde to je?

19 Sep 2007, 08:41
Mazák
Mazák
Obrázok používateľa

Založený: 29 Jún 2007, 00:00
Odoslať 
Paměťová karta.

19 Sep 2007, 13:28
Site Admin
Site Admin
Obrázok používateľa

Odoslať 
Ulozit subor alebo adresar do korena disku alebo MC (memory card) znamena, ze to ulozis uplne "hore", napr: E:/dokument.doc (subor), alebo E:/tomtom (adresar), cize nebude to v ziadnom dalsom adresari, napr. E/Symbian/tomtom , tu adresar tomtom uz neni na koreni MC, ok?

19 Sep 2007, 20:35
Odoslať Re: TomTom v6.02
gadzo napísal:
Zdravím. Nainštaloval som podľa návodu, ale po spustení hodí obrazovku tomtom, kde sa točí zem doblba. Kde som spravil chybu? Plz. help :roll:

Pánové, zdravím. Tak úplně stejný problém mám i já jak gadzo. Přitom taky dělám všechno podle návodu a aplikace ne a ne naběhnout. V mém předešlém founu N6600 šlapalo TomTom perfektně. Ne, nebojte se, teď v mé N95 zkouším zprovoznit verzi 3rd, gadzo, našel jsi už řešení nebo nevíte někdo co s tím??? Točí se točí a nic ....... :-((((((( nenabíhá

Tak problém vyřešen, jsem trubka trubkovitá - já měl ten adresář TomTom v podadresáři TomTom Mobile v6.02, který vyskočí po rozbalení z WinRARU - no a já ho šoupnul na kartu celý. CHYBA!!!! Teprve po otevření je v této složce Ta SPRÁVNÁ jenom "TomTom" a ta příjde do rooutu (E:) karty.
Hold číst se musí pořádně.
TomTom teď šlape perfektně !!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Naposledy upravil petar dňa 20 Sep 2007, 11:41, celkovo upravené 1 krát.

20 Sep 2007, 09:16
Odoslať 
Vlasyk - diky moc uz som to pochopil co to je ale aj napriek tomu to nefunguje...ako vvravia tu kolegovia toči a toči sa len dookola .nic viac sa s tym neda hybat.proste len toci a nic.skuste daco vymyslet na to

20 Sep 2007, 11:39
Odoslať 
Aby jste nepřehlédli moji editaci příspěvku, dám to jako odpověď

Tak problém vyřešen, jsem trubka trubkovitá - já měl ten adresář TomTom v podadresáři TomTom Mobile v6.02, který vyskočí po rozbalení z WinRARU - no a já ho šoupnul na kartu celý. CHYBA!!!! Teprve po otevření je v této složce Ta SPRÁVNÁ jenom "TomTom" a ta příjde do rooutu (ESmile karty.
Hold číst se musí pořádně.
TomTom teď šlape perfektně !!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

20 Sep 2007, 11:43
Odoslať 
aj tak som z toho debil..nejak pre laika sa to este jednoduchsie neda .krok po kroku.diky moc

20 Sep 2007, 11:45
Site Admin
Site Admin
Obrázok používateľa

Odoslať 
Kedze neviem co obnasa u Teba krok po kroku, vyhladaj ma na icq, nieco s tym urobime...

20 Sep 2007, 13:47
Fórum Symbianmania.sk
Fórum Symbianmania.sk
Obrázok používateľa

Založený: 20 Sep 2007, 00:00
Odoslať 
v com sa lisi tom tom 6.01 od tom tom 6.02

20 Sep 2007, 19:25
Site Admin
Site Admin
Obrázok používateľa

Odoslať 
Mrkni niekde sem: http://forum.symbianportal.cz/viewtopic ... &start=405 je tam toho dost o TT a snad to najdes co hladas podrobnejsie nez by som Ti vysvetlil ja, mne vyhovuje menej komplikovana instalacia a dalsie rozdiely som cital , ale sklerotik si nespomeniem, GPS mam kratko a nabehol som rovno do 6.02... Kludne reinstaluj, pozor na adresare ako maju byt po novom (len mapa a tomtom na koreni)

21 Sep 2007, 22:25
Vytvoriť novú tému Táto téma je zamknutá, nemôžete upravovať príspevky ani posielať ďalšie odpovede.  [ Počet príspevkov: 108 ]  Prejsť na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Ďalšia

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.